بازدید مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری آتیه صبا از شرکت سیمان یاسوج

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا ضمن دیدار با کارکنان شرکت سیمان یاسوج از بخش های مختلف خط تولید این کارخانه  بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا در این دیدار که با حضور حامد صادقی، مدیرعامل، محمود قائدی، عضو هیات مدیره و معاون نظارت بر شرکت ها و سید جلال الدین حسینی واعظ، سرپرست مدیریت اجرایی هلدینگ سرمایه گذاری آتیه صبا صورت گرفت، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا و هیات همراه ضمن بازدید از خط تولید کارخانه و سایر بخش های آن از نزدیک با مدیران و کارکنان مجموعه سیمان یاسوج ملاقات کردند.

در این بازدید، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا ضمن تاکید بر ضرورت بهینه سازی خط تولید این شرکت بر رفع موانع تولید تاکید و نسبت به اقدام در جهت توسعه بخش های مختلف این کارخانه ابراز امیدواری کرد.

 گفتنی است كارخانه سیمان یاسوج با ظرفیت تولید اسمی روزانه 700 تن و سالانه 210 هزار تن کلینکر در زمینی به مساحت ۶۳،۵ هكتار در ۲۵ کیلومتری شهر یاسوج، در منطقه دشتروم در مجاورت جاده یاسوج ـ گچساران واقع شده و از بزرگترین واحد‌های صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد به شمار می ‌رود.

انتهای پیام/