در راستای اجرای مفاد برنامه هفتم توسعه کشور و تکالیف صندوق بازنشستگی کشوری دکتر عظیمی پور اولویت های آتیه صبا را اعلام کرد:
واگذاری تعدادی از شرکت ها به منظور اصلاح ساختار/آغاز فرایند پروژه عرضه اولیه سهام آتیه صبا در بورس
جلسه شورای معاونین و مدیران شرکت با هدف پیگیری دو موضوع اولویت دار در آتیه صبا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا، در این جلسه مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری آتیه صبا دو موضوع اجرای مفاد برنامه هفتم توسعه با محوریت واگذاری تعدادی از شرکت ها به منظور اصلاح ساختار و آغاز فرایند پروژه عرضه اولیه سهام آتیه صبا در بورس در چارچوب مواد ۲۸ و ۲۹ فصل پنجم برنامه هفتم توسعه را مهمترین اولویت های کاری آتیه صبا در سال جدید برشمرد و پیرامون گام های اجرایی هریک از این موضوعات و نحوه تقسیم کار در مجموعه دستوراتی را ابلاغ نمود.
دکتر عظیمی پور با اشاره به تکالیف صندوق بازنشستگی در خصوص اجرای مفاد برنامه هفتم توسعه کشور و ورود آتیه صبا به بورس، اجرایی شدن این موارد را نیازمند کار تیمی منسجم، کنترل دقیق پروژه، برگزاری جلسات مستمر و ساختار ماتریسی چابک دانست و خاطرنشان کرد: در جهت نیل به این اهداف هر روز با جلسات و اقدامات اجرایی بیشماری روبرو هستیم و لذا باید کیفیت گزارش ها را در مجموعه بالا برده و پاسخگویی به موقع را در اولویت مراودات کاری قرار دهیم. وی افزود: در راستای تحقق اهداف مذکور، برگزاری به موقع و منظم مجامع شرکت ها براساس تقویم معاونت نظارت باید با جدیت دنبال شود. دکتر عظیمی پور همچنین به نقش کمیته های تخصصی هلدینگ به عنوان دستگاه های مشورتی مجموعه اشاره کرد و گفت: کمیته های مذکور می بایست منطبق با ارکان حاکمیت شرکتی بوده و جلسات آنها با هدف احصاء نظرات مشورتی بطور مستمر برگزار شود. وی همچنین در خصوص گزارش های حسابرسی شرکت ها بر حذف بندهای حسابرسی سنوات گذشته و دقت در جهت اضافه نشدن بندهای جدید بویژه بندهایی با تبعات حقوقی و مالی تاکید کرد.
مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری آتیه صبا اظهار داشت: نحوه واگذاری ها باید به گونه ای پیش رود که به خلق ارزش حداکثری برای بازنشستگان معزز منجر شود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/