با حضور مدیران ارشد صندوق بازنشستگی کشوری و هلدینگ آتیه صبا
نشست تخصصی حراست های شرکتهای تابعه هلدینگ آتیه صبا برگزار شد
سیدعلیرضا عظیمیپور مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا و محمدجواد جامهبزرگی مشاور مدیرعامل و مدیرکل دفتر مرکزی حراست صندوق بازنشستگی کشوری از شرکت پگاه تهران بازدید کردند. در این برنامه، نشست تخصصی حراستهای شرکتهای تابعه هلدینگ آتیه صبا نیز با حضور ۵۳ مدیر حراستی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)، در جریان بازدید مدیرعامل شرکت آتیه صبا و نشست مدیران حراست شرکتهای تابعه آتیه صبا، که با میزبانی عبدالامیر باروتکوب مدیرعامل، محمد نریمانی راد رئیس هیئتمدیره و جمعی از معاونین شرکت صنایع شیر ایران و سیدجعفر میر مدیرعامل پگاه تهران انجام شد، ظرفیتها و دستاوردهای پگاه و نقش آن در امنیت غذایی کشور مورد توجه قرار گرفت.
محمدجواد جامهبزرگی مشاور مدیرعامل و مدیرکل دفتر مرکزی حراست صندوق بازنشستگی کشوری در این برنامه با اشاره به ماهیت دوگانه صندوق بازنشستگی کشوری گفت: «صندوق با دو ساحت اقتصادی و فرهنگی-اجتماعی روبهرو است و امانت ۳۰ سال خدمت کارکنان بازنشسته در دستان ما و تلاش ما توسعه سفره ایشان است.»
او با تأکید بر نقش صیانتی حراست، افزود: «حراستها در دو بعد منابع انسانی و موضوعات تخصصی اقتصادی فعالیت دارند. پیشبینی، پیشگیری، اقدام و ترمیم چهار گام اساسی در عملکرد حرفهای حراستهاست که نیازمند اشراف اطلاعاتی و دادههای دقیق است. هوش تجاری و سیستمهای مانیتورینگ از ابزارهای ضروری برای دستیابی به این هدف هستند.
سیدعلیرضا عظیمیپور مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا در این مراسم با اشاره به اینکه پگاه صرفاً یک کارخانه و شرکت تولید لبنی نیست، بلکه به عنوان بخشی از تاریخ معاصر کشور، در تأمین امنیت غذایی جامعه نقش مؤثری دارد، تأکید کرد: «در جامعه و بازار شخصاً شاهد اطمینان مردم و مصرفکنندگان به کیفیت و سلامت محصولات پگاه هستم.»
مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا در حوزه حراست خاطرنشان کرد: «حراست باید مراقب صیانت از ارزشهای سازمانی و مبانی اخلاقی باشد. سازمان باید آنچنان دقیق عمل کند که گزارش نهادهای نظارتی از آن مثبت باشد.»
عظیمیپور ادامه داد: «حفظ و ارتقای ارزش ذخایر بازنشستگان یکی از مهمترین مأموریتهای مجموعههای صندوق بازنشستگی است. بازنشستگان باید در مناسبتها و مقاطع مختلف احساس سربلندی کنند و این را وظیفه خود میدانیم و در این راستا تلاش مضاعف خواهیم داشت. ارزش دارایی شرکتها بالاست، اما سود آن پاسخگوی هزینههای ماهانه پرداخت مستمری نیست. بنابراین چابکسازی فرآیندها ضروری است. و لذا با توجه به برنامه هفتم توسعه، باید از بنگاهداری خارج شویم و به سمت سرمایهگذاریهای غیرمدیریتی و بورسی حرکت کنیم. هدف ما این است که تا پایان امسال نماد بورسی دریافت کنیم.»

عبدالامیر باروتکوب مدیرعامل صنایع شیر ایران نیز با معرفی ظرفیتهای پگاه، به راهاندازی قریبالوقوع پروژه تولید مواد اولیه شیر خشک نوزاد اشاره کرد و گفت: «این پروژه نقش مهمی در خودکفایی کشور ایفا خواهد کرد و از واردات و ارزبری در این حوزه جلوگیری میکند.» او با اشاره به ۷۰ سال فعالیت پگاه و ورود به هشتمین دهه فعالیت، افزود: «پگاه با ۱۳ هزار نیروی انسانی، بالاترین سهم بازار لبنیات را در اختیار دارد و تاکنون موفق شده است دستکم به ۱۸ کشور صادرات مستقیم داشته باشد.»
باروتکوب اظهار داشت: «با حمایت مجموعههای بالادستی، تلاش ما این است که لبنیات همچنان در سفره تمام اقشار جامعه باقی بماند. خوشبختانه با تکیه بر دانش جوانان نخبه پگاهی، بسیاری از قطعات و ماشینآلات مورد نیاز بومیسازی شده و ۲۳ شرکت ما موفق به اخذ گواهینامه دانشبنیان شدهاند.»
در پایان این برنامه که در قالب نشست تخصصی حراستها برگزار شد، از چهار نفر از حراستهای برتر شامل قنبر مختاری (مدیر حراست شرکت صنایع شیر ایران)، بابک اعظمی (کارشناس حراست پگاه تهران)، امیرحسین نعمتی و محمدمرتضی یوسفی (کارشناسان حراست آتیه صبا) تقدیر بهعمل آمد.
انتهای پیام/